A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області інформує

Дата: 15.03.2021 08:31
Кількість переглядів: 383

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області звертає увагу роботодавців про набуття чинності з 10.03.2021 року Постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. №77 «Про зашин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Ці зміни стосуються:

-  «Переліку машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»;

- «Переліку видів робіт підвищеної небезпеки», які виконуються на підставі дозволу- Група А, та такі, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці - Група Б;

- «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки», затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107.

Рекомендуємо керівникам підприємств своєчасно привести у відповідність до чинного законодавства всі дозвільні документи.

 

 

Бахмутське міське відділення управління

виконавчої дирекції  Фонду соціального

страхування в Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора