A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка голови райдержадміністрації до міста Світлодарська

Дата: 12.03.2021 14:28
Кількість переглядів: 945

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов із робочою групою відповідальних працівників райдержадміністрації побував у місті Світлодарську, де зустрівся з міським головою Анатолієм Брехунцем. У ході зустрічі були обговорені проблемні питання діяльності ради, хід підготовки позачергової сесії ради та організаційні питання відновлення зруйнованого/пошкодженого житла внаслідок бойових дій під час проведення АТО/ООС із залученням регіонального матеріального резерву та за сприяння особового складу ДСНС України.

Також Олексій Вікторович ознайомився з роботою міського Палацу культури, бібліотеки для дорослих та музичної школи, розглянув результати передачі матеріальних цінностей закладів культури із районної комунальної власності до комунальної власності міської територіальної громади.

У ході робочої поїздки голова Бахмутської райдержадміністрації відвідав Вутлегїрську ТЕС ПАТ «Центренерго». Директор підприємства Сергій Тарутін ознайомив присутніх із роботою місто утворюючого підприємства. Та поцікавився планами ремонту доріг, які проходять по території Світлодарської територіальної громади, зокрема під’їзної дороги до території теплової станції та м. Світлодарськ з боку траси М-03 Київ – Харків – Довжанський і термінами завершення будівництва шляхопроводу на трасі М-03, зруйнованого під час бойових дій.

Голова райдержадміністрації повідомив, що за наявною в райдержадміністрації інформацією замовником будівництва шляхопроводу на км 730+554 автомобільної дороги загального користування державного значення М-03 с Служба автомобільних доріг у Донецькій області, підрядником ТОВ «ХАРКІВМІСТДОРБУД». Згідно укладених договорів та графіків будівельні роботи планується завершити до липня поточного року.

Стосовно ремонту доріг. Основні дороги районного значення знаходяться на балансі департаменту базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації. На 2021 рік департаментом заплановано розробку проєктнокошторисної документації на капітальний ремонт двох доріг районного знамення. Крім того, з обласного бюджету буде виділено фінансування на поточне утримання доріг. Обсяги фінансування будуть доведені до квітня місяця поточного року.

Під час зустрічі були обговорені й інші проблемні питання та шляхи їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора