A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації провів робочу нараду

Дата: 09.03.2021 16:43
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів.

Керівник фінансового органу Любов Бондаренко доповіла про стан надходження коштів до районного бюджету, які значно зменшилися у зв’язку зі змінами в Бюджетному кодексі. Також начальник управління доповіла про стан роботи з Світлодарською громадою щодо надання допомоги з фінансових питань. Було вирішено цю роботу продовжити.

Начальник УПСЗН Бахмутської РДА Наталя Антипенко зупинилась на питаннях організації процесу всіх соціальних виплат в громадах, в т.ч. і щодо одноразової допомоги ветеранам війни до дня Перемоги та доповіла, що на сьогодні тісно співпрацює з профільним департаментом з цього питання та веде діалог з громадами. Всі виплати і призначення проводяться своєчасно.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та інфраструктури райдержадміністрації Ольга Недорізова доповіла про ситуацію, яка склалася в районі 6 березня цього року, з відключенням котельних від постачання газу представниками ПАТ «Донецькоблгаз» в містах Часів Яр, та Сіверськ, селах Клинове та Новолуганське. Ситуацію при допомозі Донецької облдержадміністрації, військово-цивільної адміністрації було владнано, на сьогодні всі котельні працюють.

Керівник району надав доручення начальнику відділу тримати на контролі питання  теплопостачання в громадах.

Олексій Вікторович доручив службі у справах дітей визначитися з проблемними питаннями по співпраці з громадами та продовжити надавати консультації щодо створення служб у справах дітей в громадах.

Також відповідним відділам та управлінням райдержадміністрації було надано доручення терміново виїхати до Світлодарської територіальної громади з метою надання методичної допомоги щодо підготовки Програми економічного і соціального розвитку громади на 2021 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора