A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Питання соціального захисту населення мешканців Бахмутського району в приорітеті Бахмутської РДА

Дата: 25.02.2021 10:07
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

Голова Бахмутської районної держадміністрації Тетяна Єрохіна провела оперативну нараду з представництвом управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації з питань організації соціального захисту в новостворених соцгромадах.

Керівник району довела до відома лист міністерства соціальної політики «Про забезпечення виконання органами місцевого самоврядування функцій і повноважень у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей» та надала доручення організувати методичний та інформаційний супровід територіальних громад щодо утворення служб у справах дітей та підрозділів з питань соціального захисту. Наразі необхідно надати методичну допомогу двом громадам, які розробили положення про відділи, але допустили суттєві помилки (не скористалися наказами міністерства соцполітики та відповідними рекомендаціями).

Фахівці районного управління регулярно надають методичну та практичну допомогу громадам з питань діяльності проекту «соціальна громада», первинного збору документів. У місті Світлодарськ наразі щоденно працюють фахівці районного управління соцзахисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора