A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації відвідала багатодітні сім’ї на лінії розмежування

Дата: 24.02.2021 12:45
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

24 лютого 2021 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом із представниками служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації та мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги відвідала багатодітні сім’ї на лінії розмежування.

Зустріч відбувалася з багатодітними батьками селища Новолуганське, родини отримали гігієнічні набори від Міжнародного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Керівник району передала подарунки батькам  та зазначила, що пріоритетом залишається охорона дитинства. Також Тетяна Єрохіна надала роз’яснення щодо отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, та пільги які передбачає отримання статусу. Голова райдержадміністрації  також відповіла на питання громадян, які мають статус ВПО.

Батьки учнів Новолуганської ЗОШ повідомили, що у школі виникла проблема з теплопостачанням. Тетяна Іванівна повідомила, що питання буде вирішуватися спільно з місцевою владою при підтримці підприємств району.

У Бахмутському районі приділяється пильна увага питанням, що стосуються соціального захисту дітей, забезпечення дотримання їх прав, створення належних умов для їх утримання, виховання та розвитку, і зустріч цьому підтвердження. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора