A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбувся публічний звіт голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 22.02.2021 11:54
Кількість переглядів: 949

Фото без опису

Згідно до частини третьої статті 45 Закону України «Про державну службу», з метою належного інформування громадськості про підсумки діяльності Бахмутської райдержадміністрації за 2020 рік 19 січня 2021 року в приміщенні великої зали адмінбудівлі відбувся публічний звіт голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної.    

Під час публічного звіту головою райдержадміністрації було презентовано інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти бюджетів усіх рівнів та інші питання щодо діяльності Бахмутської райдержадміністрації в 2020 році.

Після завершення звіту зі словами вдячності та запитаннями до доповідача звернулися представники громадськості та підприємств, установ та закладів району. Так, представники населених пунктів, розміщених на лінії зіткнення, звернулися із словами вдячності за надану у 2020 році допомогу в ремонті зруйнованого житла за рахунок обласного резервного фонду(у 2020 році за допомогою ДСНС райдержадміністрацією було організовано ремонт 133 приватних будинків та 6 об’єктів комунальної власності), і на сьогодні людей хвилюють питання, чи буде продовжено цю роботу в 2021 році.

Представники закладів освіти міст Світлодарськ та Часів Яр подякували за укріплення матеріально-технічної бази шкіл та за організацію і надання допомоги райдержадміністрацією та особисто Тетяною Іванівною у ремонті спортивної зали Світлодарської ЗОШ, яка не ремонтувалася протягом 11 років, та ремонті системи опалення школи № 15 м. Часів Яр.

У зв’язку з карантином число запрошених на цей захід було обмежене, але райдержадміністрацією було організовано пряму трансляцію публічного звіту голови райдержадміністрації на офіційній сторінці в https://www.facebook.com/bakhmutdistrict/.

Також з текстом Публічного звіту голови Бахмутської райдержадміністрації за 2020 рік можна ознайомитися на сайті Бахмутської райдержадміністрації у розділі «Прозора влада».

Наприкінці доповіді Тетяна Єрохіна повідомила, що в найближчий час в Бахмутській районній державній адміністрації з’явиться новий очільник.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора