A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Пріоритети роботи відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 18.02.2021 12:00
Кількість переглядів: 646

Бахмутська районна державна адміністрація   в межах своїх повноважень здійснює виконавчу владу на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, а також реалізує повноваження, делеговані їй відповідною радою.

Один з напрямків діяльності – це державний контроль за станом фінансової дисципліни, додержанням законодавства з питань освіти. У зв’язку з чисельними зверненнями від педагогів та батьків учнів, які навчаються в  школах Світлодарської громади, голова Бахмутської РДА  Тетяна Єрохіна   доручила  відділу освіти  продовжити надання методичної, консультативної допомоги освітянам громади.

Начальник відділу освіти  райдержадміністрації Світлана Гатченко доповіла, що з моменту створення структурного підрозділу в Світлодарській міській раді надається всебічна допомога: від надання робочих місць спеціалістам відділу (у зв’язку з тим, що всі держустанови та казначейство розташовані в Бахмуті) до допомоги в оформленні ділових документів.

Тетяна Єрохіна наголосила на необхідність  дотримання законодавства в області публічних закупівель, звернула увагу на відсутність договорів по електро, тепло та газопостачанню. Також було обговорено питання стану шкільних автобусних маршрутів,  передачі проектно-кошторисних документацій громаді та формування архівних справ.

Наразі відділ освіти розпочне роботу по передачі громадам всіх  особових рахунків педагогічних та технічних працівників  закладів освіти, які перебували в управлінні структурного підрозділу з моменту його створення.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора