A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Діяльність Бахмутської РДА в нових умовах

Дата: 12.02.2021 14:00
Кількість переглядів: 663

Голова Бахмутської райдержадміністрації  Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань  подальшої діяльності структурних підрозділів в умовах  реформування територіальної організації виконавчої влади в Україні.

Керівник району зазначила, що після затвердження нової структури, необхідно розпочинати процес  реорганізації відділів  та підрозділів, попередження  спеціалістів та взаємодії зі службою зайнятості. Разом з тим, повноваження районних державних адміністрацій  будуть значно змінені але основні завдання в частині забезпечення виконання законодавства, законності і правопорядку залишаються. Тому вже сьогодні необхідно розпочинати взаємодію з громадами.

Окремо обговорили алгоритм взаємодії органу місцевого самоврядування базового рівня (територіальна громада) із структурним підрозділом з питань соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Керівник району надала доручення службі у справах дітей визначитися з проблемними питаннями по співпраці з громадами та розробити план роботи в умовах змін.

На сьогодні актуальним питанням  для окремих громад стане створення  органу державного архітектурно-будівельного контролю та уповноваженого органу містобудування і архітектури.

Тетяна Іванівна надала доручення розпочати підготовчу роботу по передачі реєстраційних справ в громади, наразі цей процес може затягнутися на довгий час.

Керівництво первинної ланки медицини веде перемовини з громадами щодо подальшого фінансування підприємства та функціонування  медичної установи.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації зазначила, що у зв’язку з майбутніми кадровими змінами в керівництві та в структурних підрозділах, необхідно чітко визначитися з майбутніми кроками роботи в нових умовах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора