A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги отримувачів житлових субсидій!

Дата: 12.02.2021 13:01
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

 

Управління  праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області на підставі звернень отримувачів субсидій про зміну постачальників природного газу проводить перерахунок призначених субсидій з урахуванням цін, визначених  ТОВ «ГК«Нафтогаз України» або YASNO ТОВ «Донецькі енергетичні послуги».

Під час  перерахунку, по незалежним від Управління обставинам,  через технічну помилку в ПК «Житлові субсидії», в окремих випадках  відбулося подвоєння розміру  субсидії на сплату послуги за користування природним газом  газопостачальним компаніям. Внаслідок цього виникла  сума надміру виплачених  коштів, яка підлягає обов’язковому поверненню до державного бюджету.

Зідно п.125  Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848, уразі призначення житлової субсидії громадянину на наступний період структурний підрозділ з питань соціального захисту населення може утримувати суму надміру виплаченої  житлової субсидії під час виплати щомісячних сум субсидій шляхом їх зменшення не більш як 20 відсотків від нарахованої суми.

Просимо вас з розумінням та терпінням  поставитися до відповідної ситуації, всі необхідні перерахунки будуть здійснені автоматично.

З будь-яких питань щодо перерахунків та утримань сум надміру виплаченої  житлової субсидії рекомендуємо звертатись до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації за телефоном  44-71-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора