A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Родини з дітьми Бахмутського району отримали гігієнічні набори від дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ

Дата: 12.02.2021 11:33
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Вже декілька років Бахмутська райдержадміністрація в особі голови Тетяни Єрохіної співпрацює з міжнародними організаціями та благодійними фондами. Завдяки налагодженим комунікаціям сотні родин отримують допомогу у вигляді продуктових наборів, грошових коштів, канцелярії та гігієни.

Тетяна Єрохіна та Марина Проценко, керівник мобільної бригади спеціальної психологічної допомоги , відвідали родини в місті Світлодарськ та селищі Луганське. Керівник району передала набори батькам та особисто поспілкувалася з кожним. На жаль, родини, які виховують дітей з особливими потребами, щоденно стикаються з проблемами: від виходу на прогулянку до проходження лікування та реабілітації. Тетяна Іванівна порадила поспілкуватися з фахівцями центру реабілітації для можливої організації занять вдома. Наразі саме в Світлодарську є така установа.

Під час спілкування було з’ясовано, що одна з родин , де виховується дитина з захворюванням дитячий церебральний параліч, померла мати, а батько також тяжко хворіє. На сьогодні дитина перебуває у лікарні в Бахмуті. Управління праці та соціального захисту Бахмутської райдержадміністрації готує пакет документів для влаштування дитини в спеціалізований заклад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора