A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Питання адресної допомоги ВПО буде ретельно перевірено Бахмутською РДА

Дата: 12.02.2021 09:00
Кількість переглядів: 742

Фото без опису

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

 

12 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела засідання районної комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 56 заяв. За 54 заявами комісією прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

Разом із тим, 2 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні щомісячної адресної допомоги ВПО на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, оскільки в ході перевірки членами комісії відомостей та на підставі інформації Луганської селищної ради було з’ясовано, що внутрішньо переміщені особи не проживають за вказаною адресою, а також отримують державні соціальні дпомоги за місцем реєстрації, де є власником житла.

Наразі управління ретельно перевіряє справи ВПО, які періодично міняють фактичне місце проживання з одного населеного пункту до поруч розташованого другого.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора