A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації пройшов «День контролю»

Дата: 05.02.2021 11:11
Кількість переглядів: 586

З метою підвищення якості організації контролю за результатами розгляду звернень громадян, враховуючи Указ Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» 05 лютого 2021 року робоча група провела перевірку результатів розгляду звернень громадян за січень місяць 2021 року.

На адресу Бахмутської райдержадміністрації за цей період надійшло 109 звернень. Із них – 100 звернень через «Гарячу лінію «Урядовий контактний центр», на особистий прийом голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної звернулося 4 громадянина, через пошту надійшло 3 звернення, через органи вищої влади – 2.

Майже 35% звернень надійшли від мешканців міст Світлодарськ та Часів Яр. Це питання у сфері житлово-комунального господарства. Із загальної кількості звернень – 61 звернення стосувалося питань нарахування субсидії.

При розгляді питань повністю задоволено 38 звернень, по 49 зверненням заявникам надані письмові роз'яснення, 18 звернень на даний час знаходиться на розгляді та в стадії вирішення.

З метою перевірки задоволеності заявників наданими відповідями та вирішенням питань, піднятих у зверненнях, членами робочої групи було здійснено зворотні дзвінки 10 заявникам, які повідомили, що задоволені вирішенням питань.

Результати засідання робочої групи з розгляду звернень громадян було узагальнено та прийнято рішення про недопущення порушення строків розгляду звернень та формального підходу до вирішення питань, порушених у зверненнях, бо за кожним зверненням стоять люди, які потребують допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора