A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про організацію в 2021 році проведення аварійно-відновлювальних робіт пошкоджених/зруйнованих об’єктів

Дата: 04.02.2021 15:52
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

В Бахмутській райдержадміністрації відбулась робоча нарада з приводу організації в 2021 році проведення аварійно-відновлювальних робіт пошкоджених/зруйнованих житлових будинків та об’єктів соціальної інфраструктури внаслідок проведення бойових дій під час проведення АТО/ООС на території Бахмутського району.

У зв’язку із завершенням процесу децентралізації влади та утворенням на території Бахмутського району територіальних громад, відновленням пошкоджених/зруйнованих об’єктів будуть займатися місцеві органи самоврядування. Наразі, нагальними питаннями з організації зазначених робіт є підготовка списків пошкодженого/зруйнованого житла, яке потребує проведення відновлювальних робіт, розрахунку необхідних будівельних та інших матеріалів.

Райдержадміністрацією надана потрібна методична допомога під час складання та формування необхідних документів, переліків будівельних матеріалів, формування та використання матеріальних резервів.

Бахмутською райдержадміністрацією, за сприянням Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації, на території Бахмутського району в 2020 році було організовано та відновлено 133 житлових будинків та 6 об’єктів інфраструктури.

У результаті наради надані до роботи установки керівництва облдержадміністрації стосовно обговорюваного питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора