A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Комунальним закладам культури і спорту – особлива увага

Дата: 04.02.2021 13:11
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

04 лютого 2021 року працівники відділу культури, молоді та спорту Бахмутської райдержадміністрації прийняли участь у відео-конференції, яку проводило управління фізичної культури та спорту Донецької  облдержадміністрації, з актуальних питань роботи у галузі фізичної культури  та спорту, збереження мережі спортивних закладів та діючих дитячо-юнацьких шкіл.

Також у цей день відбувся і он-лайн семінар управління культури і туризму облдержадміністрації, де були розглянуті питання діяльності закладів культури і бібліотечних закладів, акцентувалась увага на законодавчій нормативній базі щодо реорганізації, ліквідації та оптимізації вищезазначених закладів. Окремим питанням було розглянуто питання охорони культурної спадщини та механізму передачі цих об’єктів до новоутворених територіальних громад.

Під час даних заходів обласні управління були проінформовані про стан справ та вирішення даних питань на території Бахмутського району, а також –  щодо питань, які перебувають у межах повноважень відділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора