A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вшанували пам'ять Героїв Крут

Дата: 01.02.2021 14:38
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

У закладах культури, бібліотеках та молодіжних центрах Бахмутського району пройшли інформаційні заходи, присвячені 103-й річниці героїчного бою під Крутами, який відбувся у 1918 році під час наступу більшовицьких військ на м. Київ та став історичним національним символом стійкості та патріотизму української молоді. Для дітей та учнівської молоді району була організована демонстрація документальних фільмів «Крути: молода кров». Цікава розповідь, тематичні книжкові та фотовиставки, переконали молодь у необхідності пам’ятати про цю історичну подію.

У рамках вшанування пам’яті загиблих у бою під Крутами та сучасних захисників державності та незалежності України працівники Луганської селищної ради, мешканці смт. Луганського спільно з військовими поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим воїнам АТО/ООС на території Луганської селищної ради: Памятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС (смт. Луганське, вул. Хліборобів), Памятного знаку загиблому воїну АТО, Герою України, всесвітньо відомому оперному співаку – Василю Сліпаку. Пам’ятний знак, якому встановлено біля селища Луганське на 741 км траси Київ-Харків. Присутні вшанували всіх загиблих воїнів за незалежність нашої держави хвилиною мовчання.

І сьогодні ця пам’ятна дата, дає нам змогу зрозуміти важливість захисту нашої державності та майбутнього українського народу, вшанування захисників України, як тих, хто загинув під Крутами та в інших битвах, що відстоюють незалежність та єдність України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора