A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі відбулися заходи до Дня пам'яті жертв Голокосту

Дата: 29.01.2021 10:12
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

27 січня з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту в бібліотечних закладах та молодіжних центрах Бахмутського району пройшли заходи  для дітей та учнівської молоді. 

Голокост – одна із наймасштабніших трагедій в історії земної цивілізації. Він щемить у серцях українців, ятрить рани нашої багатостраждальної землі, гіркими рядками повнить книгу буття українського народу. І зберігаючи пам’ять про Голокост, ми рішуче заявляємо про неприпустимість повторення подібних злочинів у майбутньому.

Під час заходів присутні ознайомилися  з темою Голокосту, як одним із прикладів жорстокого ставлення фашистів до людей. Цікава розповідь, фотовиставки та виставки періодичних видань переконали молодь у необхідності пам’ятати про Голокост, щоб ніколи не стати жертвами або байдужими спостерігачами проявів ворожнечі.  У ході заходів молодь вшанувала пам’ять всіх невинно розстріляних, задушених у газових камерах, виснажених голодом і примусовою працею. Присутні висловили власну думку щодо тих страшних подій, ділилися враженнями від побаченого та глибоко співчували жертвам Голокосту та тим людям, які дивом врятувалися від масового знищення нацистами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора