A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Школи Світлодарської громади можуть повноцінно розпочати навчальний процес

Дата: 27.01.2021 13:00
Кількість переглядів: 1531

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зустрілася з керівниками дошкільних та шкільних навчальних закладів Світлодарської громади. Зустріч відбулася за запрошенням директорів шкіл та керівників профспілок.

Освітня спільнота та батьки занепокоєні ситуацією, що склалася. Питання, які підняли учасники зустрічі, стосувалися початку навчального процесу в школах, організації харчування в дитячих садках та школах . Окремо обговорювали теплопостачання в Луганській ЗОШ.

Керівник району спільно з начальниками фінансового управління та відділу освіти надала роз’яснення стосовно повноважень виконавчого комітету та відділу освіти.

З метою належної організації харчування вихованців закладів дошкільної освіти та учнів закладів загальної середньої освіти, які розташовані на території Світлодарської громади, необхідно терміново виконкому прийняти рішення про організацію харчування. Тобто встановити вартість харчування в закладах, визначити перелік пільгової категорії. При визначенні вартості відділ освіти повинен врахувати суми, які передбачені бюджетом. Відповідного листа скеровано до Світлодарської міської ради.

Також начальник фіну правління Бахмутської РДА Любов Бондаренко надала консультацію стосовно фінансування закладів, підготовки кошторисів та необхідності початку нарахування заробітної плати.

У зв’язку зі зміною керівника відділу освіти Світлодарської міської ради і необхідністю термінових дій, головою Бахмутської РДА Тетяною Єрохіною надані доручення оперативно вчинити реєстраційні дії та надати необхідні консультації та практичну допомогу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора