A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з актуальних питань

Дата: 26.01.2021 13:15
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела щотижневу робочу нараду з керівниками структурних підрозділів та зупинилась на питаннях життєдіяльності району в умовах створення територіальних громад.

Керівник фінансового органу Любов Бондаренко доповіла про стан надходження коштів до районного бюджету, які значно змінилися у зв’язку з змінами в Бюджетному кодексі. Також озвучила своє бачення стосовно вільних залишків у бюджеті, згідно діючого законодавства і БК України депутати районної ради будуть розподіляти кошти. Відповідний проект рішення вже в найближчий час буде направлений до райради.

Окремо керівник району зупинилась на питаннях організації процесу всіх соціальних виплат в громадах . Начальник УПСЗН Бахмутської РДА Наталя Антипенко доповіла, що на сьогодні тісно співпрацює з профільним департаментом з цього питання та веде діалог з громадами. Всі виплати і призначення проводяться своєчасно.

Тетяна Єрохіна надала доручення службі у справах дітей надати план роботи на перший квартал цього року та вжити заходів стосовно своєчасної передачі справа. Наразі на сьогодні фахівці надають допомогу у розробці положень.

Під час обговорення фінансової дисципліни було закцентовано увагу на недотримання окремими виконавцями строків опрацювання документів.

Окремо розглянули питання створення відділів та виконання ними функцій в Світлодарській громаді. За запрошенням керівників бюджетних установ голова райдержадміністрації зустрінеться з колективами і надасть відповіді на запитання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора