A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА вручили нагороди

Дата: 22.01.2021 10:28
Кількість переглядів: 1416

22 січня в День Соборності України голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна вручила нагороди представникам управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області.

Під час проходження служби офіцери податкової служби надали допомогу відділу поліції в затриманні правопорушників та не допустили скоєння злочину. Наразі вся робота підрозділу направлена на збереженні економічної стабільності нашої держави, а це і є запорука незалежності країни.

Заступник начальника-начальник управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області полковник податкової міліції Щербинін Сергій Вікторович, начальник третього відділу управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області підполковник податкової міліції Свистун Назар Романович та заступник начальника п’ятого відділу управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області підполковник податкової міліції Козловський Руслан Іванович нагороджені відзнакою «За заслуги» Всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «ЗВИТЯГА».

Офіцери зі свого боку подякували керівництву району за співпрацю та надання допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора