A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Проведено спільну нараду спеціалістів Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації із спеціалістами Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Дата: 21.01.2021 15:31
Кількість переглядів: 447

Спеціалістами відділу контролю перевірки вірності призначень пенсій Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області та спеціалістами Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, згідно узгодженого графіку, 20.01.2021 було проведено сумісну зустріч.

В межах даної зустрічі було здійснено аналіз результатів перевірок правильності призначення (перерахунку) та виплати пенсій за ІV квартал 2020 року, заходи, щодо усунення порушень, які здійснені Бахмутсько-Лиманським об’єднаним управління Пенсійного фонду України Донецької області за результатами перевірок щодо додержання  вимог чинного законодавства, які призвели до недоплат пенсії у розмірі 4074,20 грн. за відповідний період. Спеціалістам відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Бахмутсько-Лиманського об’єднаного Пенсійного фонду України вказано на найбільш часто виявлені порушення в обчисленні страхового стажу.  

Також у ході зустрічі було обговорено деякі організаційно-технічні питання щодо покращення та підвищення ефективності роботи спеціалістів Бахмутсько-Лиманського об’єднаного Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора