A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Чому архівний відділ Бахмутської РДА працює в посиленому режимі

Дата: 21.01.2021 08:59
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з начальником архівного відділу з питань комплектації справ постійного зберігання структурних підрозділів, які будуть ліквідовані.

Світлана Вершиніна повідомила, що на даний час триває робота по складанню описів відділу освіти, а сама процедура прийняття матеріалів розпочнеться вже після ліквідації юридичної особи. На сьогодні архівні фонди відділу мають великі обсяги, що потребує додаткових стелажів для зберігання. Відповідні пропозиції направлені до проекту програми соціально-економічного розвитку Бахмутського району. Окремо було розглянуто питання по документації відділу культури, молоді та спорту. Станом на січень 2021 року в архіві відділу ще й досі зберігаються документи сорокарічної давнини, що значно збільшує терміни передачі в архів райдержадміністрації.

Також було озвучено ще одну проблему – довготривалий процес передачі документів до обласного архіву місцевих рад, які були ліквідовані під час адміністративно-територіальної реформи. Керівник району визначила терміни по кожному напрямку роботи та дала доручення терміново оголосити добір на вакантну посаду для якісної роботи структурного підрозділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора