A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Майбутнє закладів культури Бахмутського району

Дата: 19.01.2021 14:23
Кількість переглядів: 941

Фото без опису

культури, молоді та спорту Ірини Тишакової про стан  справ по передачі об’єктів культури та спорту до новостворених громад.

На завершальній стадії триває процес передачі цілісних майнових комплексів в Часів Яр, Сіверськ  та Соледар, в Світлодарській міській раді новоутворений відділ тільки розпочав роботу.

Керівник району наголосила, що і в подальшому структурні підрозділи будуть надавати методичну допомогу новоствореним громадам, крім того, необхідно пам’ятати про недопустимість безпідставної ліквідації жодного районного закладу культури. Всі заклади  переходять  у власність громад, а громади вже самі вирішують  їх подальшу долю. Обов’язково до процесу ліквідації (у разі потреби)  долучають  Міністерство культури та інформаційної політики.

Під час спілкування було вирішено направити на громади рекомендаційного листа з інформацією про можливості створення багатофункціональних закладів – центрів культурних послуг. На сьогодні в  парламенті зареєстрований  законопроект номер 4318, який надасть можливість у подальшому створювати центри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора