A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації обговорили майбутню структуру

Дата: 19.01.2021 08:53
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису

Відділом з управління кадрового забезпечення та юридичним відділом райдержадміністрації надається методична та практична допомога кадровим службам структурних підрозділів та місцевих рад.

18 січня відбулася робоча он-лайн нарада представників кадрових служб відділів і управлінь райдержадміністрації з питань формування подальшої структури. У зв’язку з новим районним поділом Донецької області та фактичною зміною повноважень райдержадміністрацій головою Донецької облдержадміністрації, керівником військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком було видано розпорядження, яким доведено до відома райдержадміністрацій нова чисельність працівників. Згідно з цим розпорядженням штатна чисельність Бахмутської райдержадміністрації на 1 січня 2021 року становить 125 штатних одиниць, що на 23 штатні одиниці менше, ніж у 2020 році.

З метою подальшої оптимізації та єдиного підходу до формування структури відділів і управлінь, дотримання законодавства у сфері державної служби, кадровим службам було доведено роз’яснення Національного агентства державної служби щодо процедури вивільнення, переведення держслужбовців на інші посади згідно статей ЗУ «Про державну службу». У ході наради було звернено увагу кадровиків на дотримання рекомендацій постанови КМУ, а саме: керівникам державної служби в державних органах, під час формування штатних розписів рекомендується вводити посади держслужби всіх категорій груп оплати праці, з урахуванням виконуваних робіт та відповідальності і кваліфікації працівників. Також у ході наради були надані відповідні роз’яснення з інших питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора