A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про результати перевірки готовності органів управління та сил цивільного захисту Бахмутського району до оперативного реагування при погіршенні погодних умов зимового періоду

Дата: 15.01.2021 15:32
Кількість переглядів: 750

З метою готовності органів управління та сил цивільного захисту Бахмутського району до реагування при погіршенні погодних умов зимового періоду 2021 року, відповідно до протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13 січня 2021 року № 2, Бахмутською райдержадміністрацією організовано перевірку роботи пунктів обігріву та готовності сил цивільного захисту.

За результатами робочої поїздки заступником голови Бахмутської райдержадміністрації встановлено, що Луганською селищною радою організовано ефективна цілодобова робота пункту обігріву. Світлодарській міській раді було винесене зауваження щодо кількості пунктів обігріву на території міста (на даний час визначено 1 пункт обігріву), графіку його роботи і відсутності інформаційно-вказівних знаків про місце знаходження, та рекомендовано у стислі терміни усунути зазначені недоліки, забезпечити всім необхідних для сталого його функціонування.

Стосовно оперативного реагування та ліквідації наслідків погодних умов, у зв’язку зі слабким технічним забезпеченням, КП «Веста» м. Світлодарська було запропоновано звернутись до КП «Луганське» з приводу надання допомоги у вигляді техніки для розчистки міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора