A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Якість надання медичних послуг - спільна справа в Бахмутському районі

Дата: 15.01.2021 12:57
Кількість переглядів: 1259

Питання надання медичних послуг, стану амбулаторій , забезпечення медичних установ обладнанням, медикаментами, засобами захисту на сьогодні залишається в пріоритетах для Бахмутської райдержадміністрації.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зустрілася з керівним складом Світлодарської лікарні. Під час зустрічі обговорили питання фінансової забезпеченості, наявності фінансових ресурсів для оплати комунальних послуг, завершення робіт по протипожежній безпеці. Геннадій Гуржий озвучив, які проблеми можуть виникнути у зв’язку з відсутністю фінансування з місцевого бюджету громади і що зі свого боку робить лікарня, щоб не допустити збою у роботі. Керівник району нагадала про необхідність участі закладу у конкурсних відборах та пошуках джерел фінансування для відновлення роботи інфекційного відділення,враховуючи, що у 20202 році була откорегована Проектно-кошторисна документація .

У цей же день відбулася приємна подія і в первинній ланці медицини району. Спільно з головним лікарем КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» Андрієм Петриченко, медпрацівниками та представниками організації «Лікарі світу» оглянули завершення робіт в Світлодарській амбулаторії. Завдяки співпраці райдержадміністрації,медустанови та організації створені умови для відкриття стаціонару денного перебування, що дозволить надавати медичну допомогу мешканцям Світлодарської громади. Представники району подякували за допомогу та висловили надію і на подальше співробітництво. Але слід зазначити, що функціонування відділення буде можливим тільки за наявності виділення коштів з бюджету громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора