A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Захист прав дітей в Бахмутському районі

Дата: 14.01.2021 11:44
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

В умовах проведення в Бахмутському районі карантинних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції (COVID - 19), служба у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації продовжує працювати в умовах карантину, оскільки захист прав та інтересів дітей – це пріоритетне завдання служби.

14 січня 2021 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань захисту прав дітей Бахмутської райдержадміністрації.

На порядку денному розглянуто 42 питання та прийняті відповідні рішення, щодо: надання статусу дітям які постраждали в наслідок воєнних дій та збройного конфлікту, щодо позбавлення батьківських прав, щодо надання дозволу на цілодобове перебування, щодо встановлення опіки та призначення опікуна.

З метою запобігання поширення хвороби COVID-19, засідання комісії відбулось без запрошення.

За результатами розгляду і обговорення питань, члени комісії прийняли рішення, про надання 35 дітям статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, 3 рішення про доцільність позбавлення батьківських прав у відношенні 5 дітей, про надання дозволу на цілодобове перебування 1 дитини та встановлення опіки та піклування відносно 3 дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Керівник району зазначила, що робота по захисту прав дітей повинна бути на першому місці і в новостворених громадах, тому доцільно надати методичну та консультаційну допомогу фахівцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора