A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Проведено засідання комісії щодо розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

Дата: 13.01.2021 10:31
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

13 січня 2021 року під головуванням голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулося онлайн засідання комісії щодо розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення (далі – Комісія).

Відповідно до наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 16.12.2020 № 311 для Донецької області затверджено вартість 1 кв. метра загальної  площі квартир будинку у розмірі 13 898 грн.

У зв’язку зі зміною опосередкованої вартості спорудження 1 кв. метра загальної площі житла, комісією прийнято рішення щодо проведення перерахунку призначеної та не виплаченої грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення мешканцю міста Часів Яр, який є внутрішньо переміщеною особою та захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Грошова компенсація буде виплачена на спеціальний рахунок заявника після надходження фінансування з урахуванням черговості взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора