A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі продовжується адвокаційна діяльність

Дата: 12.01.2021 12:03
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації провело робочу зустріч з представниками БФ «Право на захист» з питання подальшої співпраці в умовах нового формату району та створення територіальних громад.

Тетяна Єрохіна зауважила, що на сьогодні повноваження районної адміністрації дещо змінилися, але всі проблемні питання, які існують на території району, знаходяться під контролем влади і необхідно шукати шляхи їх вирішення.

Володимир Орєхов повідомив, що на сьогодні готуються пропозиції до нового проекту по адвокаційній  діяльності, пріоритетні будуть визначатися з урахування думки місцевої влади.

Керівник району надала інформацію стосовно транспортного сполучення між населеними пунктами на лінії зіткнення, зупинилась на тому, що Світлодарській громаді необхідно провести ремонт окремих ділянок дороги, встановити дорожні знаки, що дасть можливість оголосити конкурс на перевезення. Гостро для громади стоїть питання ЦНАПу, а точніше його відсутність. Необхідно звернути увагу на сільську медицину. Було детально обговорено  надання питання житла для  ВПО і практики його вирішення в інших містах.

Тетяна Іванівна та Володимир Олександрович  подякували за співпрацю та зауважили, що і в наступному році  райдержадміністрація продовжить взаємодію. Можливо це буде координуюча роль, але вона досить важлива для новостворених громад, враховуючи, що у окремих  ще відсутній досвіт співпраці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора