A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА відповіла на питання громадян

Дата: 11.01.2021 12:56
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Мешканців Бахмутського району більше всього турбують  питання якості  медичних послуг, подальшої роботи закладів освіти в Світлодарській громаді та пільгового проїзду.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна  провела прийом громадян в режимі онлайн. Мешканці селища Луганське звернулися з питанням, чи буде працювати автомобіль при Луганській амбулаторії, що дозволило б значно оперативніше працювати сімейному лікарю. Керівник повідомила , що автомобілі були придбані  в рамках реалізації Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості» і повинні обслуговувати населення,   а саме відділених населених пунктів.

   Гостро стоїть питання подальшого функціонування закладів освіти в Світлодарській громаді. Тетяна Іванівна повідомила, що до кінця січня навчання буде дистанційним, але вже зараз необхідно розпочинати тендерні процедури стосовно харчування, а також заключати договори на енерго, водо та теплопостачання. На сьогодні – це зона відповідальності керівництва Світлодарської міської ради. В найближчий час необхідно вирішити питання призначення керівника відділу освіти та розпочати  повноцінну роботу.

Продовжують надходити скарги від громадян стосовно пільгового проїзду, занепокоєння  висловили мешканці с. Кодема. На сьогодні повноваження компенсації перевізнику коштів за пільговий проїзд знаходяться у зоні відповідальності громад, але на жаль фінансовий ресурс не дозволяє вирішити питання в повному обсязі.  З цього приводу з боку райдержадміністрації  були надані відповідні рекомендації  та консультації громадам, в найближчий час з цього приводу буде проведено зустріч.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора