A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Управління соціального захисту Бахмутської РДА супроводжує Часовоярську громаду.

Дата: 11.01.2021 10:24
Кількість переглядів: 1120

Фото без опису

Керівництвом Бахмутської райдержадміністрації прияйте рішення про надання методичної та консультаційної допомоги в організації   роботи по соціальному  соціального захисту. Рішення прийняте після спілкування з голови райдержадміністрації  Тетяни Єрохіної з Часовоярським міським головою Дмитром Верзіловим .

 Враховуючи відсутність досвіду та чималі зміні в діючому законодавстві щодо забезпечення соціальним захистом населення впродовж перших двох тижнів поточного року фахівці управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації здійснюють методичну допомогу з відповідного питання фахівцям новоствореної громади. «Не має людей з іншої території – є люди, які потребують особливої уваги тому що опинились у складних життєвих обставинах. І не зважаючи не те, хто здійснює повноваження на тій чи інший території – ми повинні допомагати всім», - висловила свою думку голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

Фахівці управління праці та соціального захисту Бахмутської райдержадміністрації до 16 січня включно надаватимуть роз’яснення щодо діючого законодавства, допомогу при прийомі заяв щодо надання пільг, субсидій та всіх видів соціальних допомог у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Часовоярської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора