A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації – кадрові зміни

Дата: 06.01.2021 12:00
Кількість переглядів: 847

Фото без опису

 

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. провела нараду з начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації з питання формування структури та граничної чисельності апарату, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації.

Керівник району повідомила, що розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації від 04.01 2021 №1/5-21 «Про чисельність працівників районних державних адміністрацій Донецької області з 01 січня 2021 року» доведена гранична чисельність працівників райдержадміністрацій з 01 січня 2021 року. У Бахмутській райдержадміністрації з 01 січня 2021 року вона становить 152 одиниці(в тому числі апарату райдержадміністрації), що на 4 одиниці більше ніж у 2020 році. У зв’язку з цим необхідно переглянути структуру та штатну чисельність апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації. В ході наради було вивчено потреби відділів і управлінь у додаткових штатних одиницях.

Голова райдержадміністрації акцентувала увагу начальників структурних підрозділів на подальших основних напрямках роботи райдержадміністрації – це взаємодія з органами місцевого самоврядування району. Сьогодні  така допомога надається новоствореним громадам: відряджені фахівці до Часів Яру, фінансове управління супроводжує Світлодарську  міську раду, відділ освіти надає методичну та консультаційну допомогу колегам.

У зв’язку з цим виникає нагальна потреба у відповідних спеціалістах. Тетяною Іванівною були надані доручення щодо підготовки проєкту розпорядження про структуру Бахмутської райдержадміністрації та оголошення добору на вакантні посади держслужбовців шляхом укладання строкових контрактів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора