A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА відбулося перше засідання комісії в 2021 році з призначення різних видів державної соціальної допомоги та житлової субсидії

Дата: 06.01.2021 08:45
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Перше засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам в цьому році голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела 6 січня. Внаслідок змін в структурі райдержадміністрації, склад комісій змінився, але пріоритети роботи залишились без змін – розгляд кожної справи уважно, з урахуванням кожної конкретної ситуації, та в межах діючого законодавства.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 13 заяв стосовно призначення житлової субсидії. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 1 заявнику відмовлено, оскільки працездатні члени домогосподарства не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища, а також мають прострочену заборгованість понад три мясяці з оплати обов’язкової частки платежу за житлово-комунальні послуги, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 14 заяв. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.

Членами комісії були прийняті рішення, які відповідали всім чинникам діючого законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора