A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Родини Бахмутського району отримали грошову допомогу

Дата: 05.01.2021 08:50
Кількість переглядів: 668

11 родин, які проживають в населених пунктах Бахмутського району, отримали грошову допомогу в розмірі від 4 до 10 тисяч грн.

Це стало можливим завдяки співпраці Бахмутської райдержадміністрації з соціальними партнерами. Отримувачами стали погорільці з селищ Травневе та Гладосово, багатодітні родини з Світлодарська, Часів Яру та родини, які опинились в складних життєвих обставинах.

Ще в листопаді минулого року Бахмутський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розпочав роботу з Запорізьким благодійним фондом «Єдність за майбутнє»: відбір родин, підготовка пакету документів, анкетування. Марина Проценко, яка очолювала Центр, довела справу і під ялинку мешканці району отримали допомогу. Виплата коштів також буде і в січні 2021 року.

Завдяки роботі Центру в Бахмутському районі три роки поспіль сім'ям Бахмутського району, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають уздовж лінії розмежування, надавалась всебічна гуманітарна допомога. Від шкільних наборів до одягу для підготовки дітей до школи, гігієнічних наборів до грошової допомоги. Крім цього, працювала мобільна бригада, здійснювався супровід сімей.

Наразі всю цю роботу тепер повинні організовувати і проводити новостворені громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора