A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації озвучила першочергові завдання на початок 2021 року

Дата: 04.01.2021 11:53
Кількість переглядів: 726

Фото без опису

4 січня голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела першу робочу нараду в 2021 році та озвучила основні напрямки роботи на січень.

Керівник району наголосила, що згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1635-р Бахмутська райдержадміністрація увійшла до переліку районних державних адміністрацій, що не реорганізуються внаслідок зміни території району. Але разом з тим у новому році відбудуться зміни у структурних підрозділах органу виконавчої влади (Постанова КМУ від 28 грудня 2020 р. № 1336).

На сьогодні відбувається процес передачі об’єктів спільної комунальної власності до територіальних громад. Школи, спортивні та культурні заклади та медичні установи з 1 січня перейшли у власність громад, підписуються акти прийому-передачі майна. Поки залишається відкритим питання по Світлодарській громаді, ведуться консультації з міською радою. Структурні підрозділи з правом юридичної особи повинні виконати великий обсяг робот з архівної справи, відповідне доручення надане архівному відділу райдержадміністрації.

Районне управління праці та соціального захисту населення працює у штатному режимі. Фахівці відділу прийому будуть надавати консультаційну та методичну допомогу новоствореним відділам при громадах з метою своєчасного призначення та виплат різних видів держаних допомог.

Окремо зупинились на питаннях формування програми соціально-економічного розвитку Бахмутського району: соціальний захист, виконання делегованих повноважень, цивільний захист залишаються в пріоритеті.

Тетяна Єрохіна окремо зупинилась на прогнозних показниках фінансування медичних та соціальних установ. З цього приводу буде проводитися робота з громадами по недопущенню зниження обсягів фінансування, і як наслідок якості послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора