A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканцям Бахмутського району призначені різні види державної соціальної допомоги та житлової субсидії

Дата: 30.12.2020 08:20
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося п’ятдесяте онлайн засідання комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

30 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела останнє в цьому році засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 17 заяв стосовно призначення житлової субсидії, в тому числі 4 заяв мешканців Часів Яра, які обрали індивідуальне газопостачання щодо перерахунку житлової субсидії. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 1 заявнику відмовлено, у зв’язку з тим, що заявник не поінформував управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації про виникнення обставин, зокрема щодо зміни у складі зареєстрованих у житловому приміщенні членів домогосподарства, що призвело до надміру виплачених державних коштів житлової субсидії.

Членами комісії були прийняті рішення, які відповідали всім чинникам діючого законодавства.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 40 заяв. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.

Підводячи підсумки роботи за відповідний період, голова Бахмутської райдержадміністрації наголосила на важливості роботи членів комісії, тому що від їх неупередженості при вивчені винесених на розгляд комісії питань найчастіше стоять судьби окремих людей та складні життєві обставини цілих сімей. За рік плідної роботи комісії розглянуто 764 справи з призначення житлової субсидії, 1573 внутрішньо переміщеній особі за рішенням комісії отримано різні види соціальних виплат - і це чималий результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора