A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі нова директорка школи

Дата: 29.12.2020 15:10
Кількість переглядів: 1268

 

В Миронівській ЗОШ № 1 Бахмутської районної ради представили нового директора школи.

Начальник відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації Світлана Гатченко оголосила наказ відділ освіти про призначення Полякової Яни Миколаївни:

  • Призначити Полякову Яну Миколаївну, як таку, що пройшла за конкурсом, на посаду директора Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Бахмутської районної ради Донецької області 29 грудня 2020 року.

Зі слова ми привітання та побажання наснаги у роботі, завершення всіх позитивних починань до нової очільниці та до педколлективу звернулась голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна:

  •  Дуже рада, що ваш колектив очолює активний, грамотний керівник і чемна людина, на сьогодні в роботі педагогів це важливий фактор. У цьому році ми з вами плідно співпрацювали, і вся прогресивна спільнота смт Миронівський це побачила. І мова не тільки в покращенні матеріально-технічного стану, а в тому, що ми створили безпечне та сучасне середовище для розвитку дітей, батьків, педагогів. Вірю, що пані Яна продовжить праву свої попередників, прекрасних керівників , і зробить вашу школу однією з найкращих у громаді, і навіть у районі. В добру путь!

Побажаємо Яні Миколаївні успіхів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора