A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА підвели підсумки програм освітнього напрямку

Дата: 29.12.2020 08:58
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна обговорила з начальником відділу освіти Світланою Гатченко стан виконання проектів та програм у галузі освіти.

Всі заходи за програмою соціально-економічного розвитку району за розділом «Освіта» виконані в повному обсязі, завдяки дотримання вимог чинного законодавства були зекономлені кошти державного та районного бюджету. Керівник району зазначила, що у 2020 році було вирішено багато проблемних питань, особлива увага приділялася школам, які розташовані на лінії зіткнення. Для ремонтних робіт були залучені кошти державного бюджету (програма «Спроможна школа для кращих результатів», покращення якості інтернету, придбання обладнання для харчоблоків, співфінасування по НУШ, шкільні автобуси). За рахунок районного бюджету були відремонтовані спортивні зали, як капітальні, так і поточні ремонти.

Завдяки співпраці з соціальними партнерами були залучені будівельні матеріали, а за рахунок обласного матеріального резерву відновили школи, які постраждали внаслідок обстрілів.

Тетяна Єрохіна окремо зупинилась на питаннях, пов’язаних з підвозом учнів, а саме затвердження нових маршрутів. Райдержадміністрацією та відділом освіти були виконані всі дії по обстеженню та погодженню маршрутів. Тепер місцеві ради повинні усунути недоліки по ремонту доріг та встановленню дорожніх знаків, в іншому випадку автобуси не вийдуть на маршрут і діти залишаться без підвозу.

Також обговорили питання стану передачі цілісних майнових комплексів до територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора