A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про підсумки роботи спостережної комісії при райдержадміністрації за 2020 рік

Дата: 29.12.2020 08:50
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

24 грудня 2020 року о 14 годині відбулось засідання спостережної комісії при райдержадміністрації (далі – комісія) в режимі онлайн за допомогою програмного забезпечення Zoom.

Під час проведення засідання була розглянута робота комісії, яка здійснювалась відповідно до затверджених планів роботи на І та ІІ півріччя 2020 року. Нагальними питаннями яких були: організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання; сприяння органам і установам виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених осіб та створенні належних умов для їх тримання, залучення до цієї діяльності громадських організацій, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та громадян; організація виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання, та громадського контролю за їх поведінкою протягом невідбутої частини покарання;      надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

Також для подальшої роботи, спрямованої на неухильне виконання покладених на комісію завдань було затверджено план роботи на І півріччя 2021 року.

Зі звітом про роботу комісії за 2020 рік можливо ознайомитись за посиланням: Звіт про роботу спостережної комісії при райдержадміністрації за 2020 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора