A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі привітали дітей Військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве

Дата: 28.12.2020 08:57
Кількість переглядів: 674

Фото без опису

26 грудня до Бахмутського районного Будинку культури завітали діти та їх батьки на новорічну Ялинку та театральну виставу.

До гостей звернулася Тетяна Єрохіна, голова Бахмутської райдержадміністрації, яка привітала зі святами дітей: «Завжди приємно приносити радість дітям, які опинилися у таких скрутних обставинах, а особливо – у цей святковий різдвяний час. Сподіваюсь, подарунки справді принесуть дітлахам казковий настрій». 

Окремо Тетяна Іванівна виконала почесну місію, вручила заступнику голови Військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве Павловій Олені сертифікат на отримання новорічних подарунків дітей Військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве від Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації.

Пєски, Бахмутка, Майорськ, Зайцеве – усі ці населені пункти розташовані у безпосередній близькості до фронту, сотні тамтешніх дітей живуть, постійно відчуваючи присутність війни.

Але діти завжди залишаються дітьми, отримавщи подарунки усі веселою юрбою завітали до глядацької зали, одразу опинившись у казковому світі новорічних пригод героїв Смарагдового міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора