A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Результат співпраці Бахмутської РДА та організації АДРА - якісна вода в оселях

Дата: 28.12.2020 08:51
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація в особі голови Тетяни Єрохіної тісно співпрацює з організацією АДРА Україна. Результатом плідної співпраці у 2020 році стало впровадження програми по очищенню питної води в учбових закладах на лінії розмежування та в Луганській селищній раді.

Ще влітку фахівці організації АДРА Україна звернулись до голови РДА з проханням допомогти впровадженню проєкту в Луганській селищній раді. В останні дні поточного року система очистки води встановлена в приміщенні ради, особисто цим питанням займався заступник голови райдержадміністрації Володимир Кувикін.

А учні та педагоги шкіл, які розташовані на лінії розмежування, тепер можуть вживати очищену воду в необмеженій кількості. Наразі у кожної дитини початкової школи є своя ємність для води, яку також подарували представники організації.

В наступному році територіальні громади вже будуть самостійно працювати з міжнародними організаціями і визначати пріоритетні напрямки, але слід зазначити, що проблема доступу до води і зараз стоїть особливо гостро, тому з метою налагодження там водопостачання місцевим радам необхідно брати участь у таких проєктах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора