A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Повідомлення про роботу спостережної комісії при районній державній адміністрації!

Дата: 24.12.2020 13:33
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація повідомляє, що відповідно п. 12 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2004 року № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах» (в редакції постанови Кабінету Міністрів
України від 10 листопада 2010 року № 1042), спостережна комісія при райдержадміністрації, створена розпорядженням голови Бахмутської райдержадміністрації від 28 лютого 2018 року № 73 «Про спостережну комісію при райдержадміністрації» (зі змінами), припиняє свої повноваження з 28 лютого 2021 року.

Пропозиції та заяви по новому складу спостережної комісії при райдержадміністрації приймаються в письмовому вигляді в адміністративній будівлі Бахмутської райдержадміністрації (за адресою: м. Бахмут, вул. Олександра Сибірцева, 33) у відповідності до вимог чинного законодавства.

Враховуючи реформування органів місцевого самоврядування, децентралізації влади, відповідно до Закону України «Про соціальну адаптацію осіб, які відбувають чи відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк», постанови Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2004 року № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах» (зі змінами), повідомляємо, що спостережні комісії також повинні діяти при органах місцевого самоврядування Бахмутського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора