A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Виконання Програми розвитку підприємництва в Бахмутському районі та стан взаємодії Бахмутського відділу поліції з райдержадміністрацією — головні питання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 24.12.2020 13:18
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

23 грудня 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

На засіданні колегії були розглянуті такі питання:

  • Про хід виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва Бахмутського району на 2019-2020 роки у 2020 році.
  • Про стан взаємодії Бахмутського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області з Бахмутською райдержадміністрацією щодо забезпечення дотримання норм Конституції і законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян.

Після доповідей начальників структурних підрозділів райдержадміністрації та начальника поліції, під час обговорення вищезазначених питань, голова райдержадміністрації відзначила, що в районі зберігається позитивна динаміка розвитку підприємництва. Роздрібний товарооборот підприємств роздрібної торгівлі (юридичних осіб) за січень-жовтень 2020 року склав 19509,8 млн. грн. У цілому в районі станом на 01 грудня 2020 року зареєстровано 868 юридичних осіб-підприємців та 1329 фізичних осіб-підприємців. Протягом січня-листопада 2020 року в районі зареєстровано 16 суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб. З метою залучення інвестицій в районі створений перелік вільних земельних ділянок приміщень та незавершеного будівництва. Проводиться моніторинг стану реалізації проєктів суб'єктів малого підприємництва — переможців конкурсних відборів по району.

Голова райдержадміністрації акцентувала увагу місцевих рад та відділів райдержадміністраціі на необхідності в подальшому активізувати роботу щодо інформування суб’єктів підприємницької діяльності про наявні конкурси та грантові програми щодо розширення та відновлення бізнесу.

При обговоренні другого питання порядку денного Тетяна Іванівна зазначила, що в районі ведеться робота по взаємодії відділу поліції та райдержадміністрації щодо забезпечення дотримання норм Конституції і законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова райдержадміністрації доручила структурним підрозділам підготувати відповідні проєкти розпоряджень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора