A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Шановні працівники та ветерани архівної справи!

Дата: 24.12.2020 11:24
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани архівної справи!

Щиро вітаю вас з вашим професійним святом – Днем працівників архівних установ України!

    Збираючи документальні матеріали, ви робите неоціненну справу, оскільки зберігаєте свідчення історичної пам’яті українського народу та єднаєте її з сьогоденням та майбутнім.

      Минув ще один рік копіткої праці архівістів на благо економічного та духовного відродження держави, ще один рік роботи в напрямку соціального захисту громадян України. В непростих умовах сьогоднішніх реформ архівісти нашого району гідно, плідно, з творчим ставленням виконували свої завдання.  В процесі адміністративної реформи та децентралізації дуже важливо зберегти як документи Національного архівного фонду України, так і соціально значущі документи.

    Нашими спільними зусиллями ми значно покращили умови зберігання документів НАФ: вже рік архівний відділ райдержадміністрації знаходиться в нових приміщеннях в центрі міста, які обладнані протипожежною сигналізацією, збільшено протяжність стелажного обладнання, оновлено картонаж та оргтехніку.

      Висловлюю всім архівістам району найщирішу вдячність за невтомну працю, наполегливість та сумління, особистий внесок у справу збереження соціально-економічних, історико-культурних надбань нашого краю,  допомогу у вирішенні важливих питань пересічних громадян.

   Сердечно бажаю всім працівникам та ветеранам архівних установ міцного здоров’я, успішного здійснення всіх планів і задумів,  нових успіхів у творчому пошуку.  Нехай злагода і достаток панують у ваших родинах.

        

З повагою,
голова Бахмутської райдержадміністрації             Фото без опису               Тетяна Єрохіна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора