A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Результати співпраці Бахмутської РДА з АКТЕД

Дата: 22.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

Міжнародна неурядова організація АКТЕД реалізовує програму зі зниження рівня вразливості населення до ризиків надзвичайних подій та ситуацій на території Бахмутського району (в першу чергу це населенні пункти, які знаходяться поблизу лінії розмежування).

Відповідно до Меморандуму про взаємопорозуміння та співпрацю між Бахмутською райдержадміністрацією та відокремленим підрозділом неурядової організації «філії АКТЕД» (далі – АКТЕД), в рамках проекту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», з метою готовності органів управління єдиної державної системи цивільного захисту на території м. Світлодарськ до реагування на надзвичайні події та ситуації або недопущення їх виникнення, АКТЕД та міжнародним донором передано до експлуатації мобільний пневмокаркасний модуль, компресор для надування та підтримки тиску, дизельну теплову пушку непрямого нагріву повітря, бензиновий та дизельний генератор, туалет вуличний пересувний та розкладні меблі.

Зазначена допомога забезпечить нарощування потенціалу населених пунктів вздовж лінії розмежування на території Бахмутського району у реагуванні на надзвичайні події та ситуації та надасть можливість зменшити їх плив, що в сою чергу захищає населення.

Керівництво Бахмутського району на чолі з головою райдержадміністрації Тетяною Єрохіною вдячне міжнародній неурядовій організації АКТЕД за ефективну співпрацю і сподівається на подальше вирішення відповідних питань населених пунктів Бахмутського району, розташованих на лінії зіткнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора