A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Підсумкова нарада голови Бахмутської РДА Тетяна Єрохіної

Дата: 22.12.2020 12:08
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

 

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела підсумкову нараду з керівниками структурних підрозділів.

Станом на 22 грудня завершені всі районні програми по соціальному захисту. Вперше за останні роки в повному обсязі (в межах наявного фінансового ресурсу) виконані заходи по програмі підтримки військовослужбовців, наданню матеріальної допомоги мешканцям району, пільгового проїзду, зубопротезуванню, оплати за телефонний зв'язок. Начальник управління праці та соцзахисту Наталія Антипенко повідомила, що за рахунок коштів державного бюджету придбано 26 квартир для  дітей сиріт. Навіть в умовах карантину велась робота по оздоровленню. Тетяна Єрохіна зауважила, що управлінню необхідно проводити роботу з громадами стосовно прийняття відповідними громадами соціальних програм.

Начальник фінансового управління Любов Бондаренко повідомила, що прогнозні показники по виконанню бюджету позитивні і бюджет району буде виконано. Разом з тим окремі ради майбутньої Світлодарської громади мають перевиконання бюджету і замість того, щоб подбати про майбутнє, кошти неодноразово розподілялися на заробітну плату. З боку фінуправління надані всі дані до проектів бюджету громад і надана допомога у складанні паспортів бюджетних програм.

Керівник району зупинилась на завершення робіт та закупівель по відділу освіти . На сьогодні завершується доставка засобів дезінфекції, які будуть дані до шкіл. Крім того, фахівці відділу освіти підготувала перелік майна всі учбових закладів для передачі до ОТГ.

Окремо зупинились на стані справ в медицині. Всі лікарні працюють , але кількість хворих зросла у зв’язку з тим, що збільшилась кількість тестування на коронавірус. Головний лікар КНП «ЦПМСД Бахмутської райради» Андрій Петриченко повідомив про хід робіт по будівництву Новолуганскьої амбулаторії та про придбання автомобілів для 2 амбулаторій. До кінця року автопарк первинної ланки медицини поповниться ще двома авто.

Підводячи підсумок наради, голова райдержадміністрації подякувала за великий обсяг роботи та зазначила, що всі програми і проекти повинні були завершені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора