A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної з нагоди Дня енергетика України

Дата: 22.12.2020 08:57
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

Шановні працівники і ветерани енергетичної галузі!

Вітаю вас з професійним святом – Днем енергетика! 

 

Ваша праця вимагає високого професіоналізму, пильності та відповідальності,  іноді навіть пов’язана з ризиком для життя. Вам доводиться працювати в екстремальних умовах, приймати складні рішення з метою запобігання надзвичайних ситуацій.

Важко назвати галузь або сферу діяльності, яка б не залежала від вашої щоденної напруженої праці. Завдяки вам у районі безперебійно працюють дитячі садки і школи, лікарні та амбулаторії, державні установи, сільськогосподарські та промислові підприємства, транспорт і зв’язок.

Особливі слова подяки керівництву та працівникам ТОВ «Миронівська ТЕЦ ДТЕК Донецькобленерго» та ПАТ «Центренерго Вуглегірська ТЕС», які приймають активну участь у житті району та місцевих громад і надають допомогу у вирішенні важливих питань економічного і соціального розвитку.

Від імені всіх жителів Бахмутського району  висловлюю вам глибоку вдячність за світло, тепло і затишок у наших оселях, освітлені вулиці та площі наших сіл і міст.

Шановні енергетики, дякую вам за сумлінну і наполегливу працю. Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, бадьорого настрою, мирного неба і впевненості у завтрашньому дні. Нехай завжди зігріває вас вогник родинного тепла  – джерело любові, віри та надії.

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації                     Фото без опису         Тетяна ЄРОХІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора