A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Подарунки для дітей з прифронтових населених пунктів Бахмутського району

Дата: 21.12.2020 16:15
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

Третій рік поспіль напередодні новорічних свят всі діти, які мешкають на лінії зіткнення, отримують подарунки від Донецької обласної державної адміністрації.

21 грудня подарунки дітям з села Кодема, смт Луганське, міста Світлодарськ та смт Миронівський від імені голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка вручила заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна. 

Першими, хто зустрічав гостей і Діда Мороза, стали малечі із села Кодема. До сільського будинку культури завітали гості з подарунками та казковими героями. Участь у заходах взяли також начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна та директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева.

«Чарівні дні чекають не тільки діти, а й дорослі, бо саме в ці свята здійснюються найзаповітніші мрії. Я бажаю вам, щоб ваші мрії збувалися, завжди оточували вірні друзі, а в кожній оселі був мир, злагода і спокій. Тільки мрія надає сил та наснаги діяти, досягати своєї мети», – наголосила Юлія Костюніна.

Вітаючи дітей, Тетяна Єрохіна відзначила : «Дякуємо команді Павла Кириленка, завдяки їх турботі по дітей, які мешкають в населених пунктах на лінії зіткнення вже третій рік поспіль малеча отримує цікаві подарунки під ялинку до Нового року. Бажаю щоб ваші бажання та мрії втілювались у життя».

Свята також відбулися в смт Луганське та смт Миронівський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора