A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Лікарні у Світлодарську працюють в посиленому режимі

Дата: 21.12.2020 08:54
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

Питання надання медичних послуг та забезпеченості лікарень необхідним обладнанням та медикаментами знаходиться під особистим контролем голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіної.

Щотижнево керівник району особисто відвідує Світлодарську лікарню, надає допомогу у вирішенні організаційних питань, у тому числі по взаємодії з департаментом охорони здоров’я. Наразі завдяки співпраці з керівництвом медичних установ позитивно вирішене питання по укладанню договору з НСЗУ по наданню стаціонарної допомоги пацієнтам з COVID-19. Враховуючи потреби лікарні в медичному обладнанні, медикаментах на лікування, у цьому році з районного бюджету виділялися кошти на всі потреби.

 

Крім того Бахмутська РДА спільно з КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» продовжують співпрацю з міжнародними організаціями в частині покращення стану приміщень ланки первинної медицини. На сьогодні ведуться ремонтні роботи одразу на кількох об’єктах, у тому числі в амбулаторії у м. Світлодарськ. На заключній стадії підписання меморандуму з Асоціацією “Medicos del Mundo” по ремонту приміщення. В рамах співпраці буде відремонтовано приміщення під відділення денного стаціонару, в якому є велика потреба.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора