A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Діти Бахмутського району отримали подарунки до Дня Святого Миколая

Дата: 17.12.2020 14:22
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна  завітала до шкіл Світлодарської громади з подарунками та привітаннями Дня Святого Миколая.

Враховуючи карантинні обмеження зустрічі відбулися по класам, але це не стало завадою для хорошого настрою.

Керівник району привітала учнів і педагогів з Днем Святого Миколая, який в нашій уяві вже давно став символом добра, любові та милосердя, побажала дітям, щоб вони зростали в мирі та добрі, а Святий Миколай завжди оберігав і у всьому допомагав їм.  

– Сьогодні я вітаю вас зі святом від імені всіх дорослих , бо саме завдяки їм ми змогли придбати такі чудові солодощі, і така традиція в нашому районі вже кілька років поспіль. Дуже приємно, що свята відбуваються у просторих і відремонтованих залах, є сучасне обладнання для театралізованих вистав, сподіваюсь, що і Святий  Миколай це відзначить, - з гумором привітала дітей Тетяна Іванівна.

У такий чудовий день кожній дитині приємно отримати подарунок. До Дня Святого Миколая за кошти районного бюджету були придбані подарунки, які на завершення свята Тетяна Єрохіна разом зі Святим Миколаєм вручила учням початкових класів і дітям пільгових категорій.

Наразі це тільки початок приємних подарунків. Завдяки співпраці Бахмутської РДА з соціальними партнерами діти, які проживають на лінії розмежування, отримають і подарунки і виставу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора