A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська РДА та група ЦВС штабу ЦВС ОС визначилися з напрямками роботи

Дата: 16.12.2020 15:25
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

Голова Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області Тетяна Єрохіна  зустрілася з новим складом групи військово-цивільного співробітництва (м. Бахмут).

Офіцер групи ЦВС повідомив, що у зв’язку з карантинними обмеженнями частково змінився формат роботи групи, але в цілому вся діяльність направлена на взаємодію та співробітництво цивільних та військових. Тетяна Єрохіна ознайомила  учасників зустрічі з новим складом району, а саме в частині територіальних громад та їх повноважень. Під час спілкування обговорили питання доставки учнів, які мешкають в Жованці, та якості надання  медичних послуг.

Окремо обговорили формат новорічних свят в умовах карантинних обмежень. Керівник району зауважила, що проведення всіх свят буде відбуватися з дотриманням карантинних обмежень, тому необхідно до цього поставитися з порозумінням.

З боку цивільно-військового співробітництво надійшло прохання надавати інформацію стосовно ситуації в районі в розрізі різних сфер діяльності адміністрації для подальшої координації своєї роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора